Спогади внука про село

Менi  тринадцятий минало.
 Ягняток я не пас.
 Але поiв iх залюбки,
 Корiв встрiчав не раз.

         Я  в  огородi траву рвав.
         Сапав я буряки.
          На  сi нi в  нiч я теж не спав.
          Але  читав книжки
 Найбiльш сподобалось менi,
 Гриби , малину вибирати.
 Ловили рибу на  Тугунi,
  Рiдним своiм допомогати.

            Менi тринадцятий  минало.
            Ягняток  звiснно я не пас.
            Але  бабусi , дiдусi ,
            Я  щиро люблю Вас.
 
     ( Внуку  Юрi--13 рокiв)



                12.01 .20013 .      с Красноармiйське


Рецензии