Усладата на устните

Небето е разкъсано до антрацитно черно
 и нощ ли е, не мога сам да разбера.
Устните ми търсят твойте устни верни
 сред ароматите на черноморската трева.

Минута само как морето ни отпусна
 след каприза ни да го погалим чисто голи.
А ето, че солените ни мокри устни
 отново търсят тайните подмоли

 във бездната на нашите любовни чувства.
Някой е разкъсал пак небето черно
 след къпане да мога да почувствам
 усладата на устните ти верни.

18.07.2011 г.
Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии