Подслон

Светкавицата нарисува в миг портрета
 на моята любима във небесно син неон.
А аз побързах да сваля намокрените дрехи
 и да потърся във обятията й подслон.

18.07.2011 г.
Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии