Jak bardzo kocham las pl

Jak bardzo kocham las.
Ta cisze i ten spiew ptakow.
Powietrze wdycham caly czas.
I drzew iglastych smaki.

Wiatr wieje, slonce swieci.
Magiczne gory! Jak tu pieknie jest!
Wesola pszczolka na kwiatek leci.
Dziekuje Boze! Jaki fajny gest!

Odcienie, kolorowe barwy.
Natura cudna, jest beztroska.
Blekitnie niebo, patrze  w dal.
Kochana Ziemio, jestes boska!

TAT 03.06.2017 ( 16.35 )


Рецензии