It s not so bad, viva Gabon! Kyoto Babilonics

https://music.yandex.ru/album/6206750/track/46100475
Once Upon A Melody
Исполнитель: Jason Becker

Для успешного преодоления похождения сквозь льды Ледникового периода Апокалипсиса возможно потребуется опыт экономически не особо богатых южных стран, где успешно справляются с недопущением несправедливого неравенства (справедливое допускают, несправедливое на основе злоупотребления монополизма не допускают).

To successfully overcome the adventures through Apocalypse Ice Age, we may need the economically not particularly rich southern countries experience, where they successfully cope with the prevention of unfair inequality (fair is allowed, unjust on monopolism abuse basis is not allowed).


Рецензии