524. Щоб правнучат Ви на руках носили

Шіздесят вісім на чотири розділив,
Сімнадцять літ ми Ваших получили.
На кожні із сімнадцяти років,
Дітей і внуків по чотири розділили.
Но! Нас дітей у Вас цілий п'ятак,
А по сімнадцять лиш чотири Ви прожили.
Дай Бог! Щоб у свої вісімдесят п'ять!
Ви правнучат ще на руках носили!
 
23.03.19 р.


Рецензии