Жiнцi

Прошу я, мов, старцюю, – не зникай!
Кохана, рідна, не губись  у світі цьому            
зопалу чи невмисно! Ти не відпускай
мене і не роби цей світ порожнім!

Хоч навіть друзі всі підуть,
прошу, - хай винятком ти будеш!
Не місяці, роки нехай пройдут,
твоя любов - мій порятунок!

В часи нічні й при світлі дня
хай зникне все гріховно молитовно -
вірші, книжки, мій розум і моя вина,
- тримай! Мені без тебе вже не можна!


Рецензии