повноцiнне буття

Повноцінне те життя
 де панує розум і позитивні почуття

Слава Богу я кажу
коли милість бережу
Божу ласку доброту
І щасливі люди тут...
Часто Бог людей наказує
Бути добрими приказує
Та не взмозі люди злі бути добрими в козлі...


Рецензии