Kalinka Russian Folk Song

Ah, near the Pine tree
Ah, under evergreen
Ay, luli luli, ay luli luli
Stay me alone, 'cause i wanna to sleep...

Ref:
O,Guelder Rose, guelder rose,
 guelder rose of Mine!
In the garden guelder rose
 and raspberry sweet, fine!

A-ah Little Pine tree, the Evergreen
Stop, don't noise above me!
Ay luli luli, ay luli luli
Stop your noise above me!

O,Guelder Rose, guelder rose,
 guelder rose of Mine!
In the garden guelder rose
 and raspberry sweet, fine!

A-a-ah my bonny, my Honey doll
I want your love, not a money, at all
Ay luli luli, ay luli luli
Your love, not a money, at all!

O,Guelder Rose, guelder rose,
 guelder rose of Mine!
In the garden guelder rose
 and raspberry sweet, fine!

Фото из интернета.


Рецензии