Ви вiдвернулись щоб не бачить

Ви так невчасно жартували...
Як біль мій в серці застигав.
Ви не любили й не кохали,
Коли Вас я,любив й кохав.

Ви відвернулись щоб не бачить...
Як в таїнстві душа болить.
Коли без сліз очі заплачуть,
Коли в грудях холод щемить.

Ну а тепер Ви відвернулись...
Щоб я не бачив ваших сліз.
Очей не бачив потонулих,
Серед засушених беріз.

Беріз,-стосунків що між нами...
Були колись,чи зараз є.
Нехай вони квітнуть квітками,
Тепліють сонцем що встає.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии