Сад

Н е ж н о -
      Ж ё л т е н ь к и м
                Ц в е т о м
З а ц в е т а е т
                К  и  з  и  л
до З  а  р  и,
        до Р  а  с  с  в  е  т  а
весь С  а  д
                О  ж  и  в  и  л

А б р и к о с а
                Ц в е т е н ь е
Н а с т у п а е т
                П  о  р  а
С  а  д
      В  е  с  н  о  й
                У п о е н ь е
Д о ж и д а ю с ь
                У   т   р   а

чтоб до С  о  л  н  ц  а
                В  о  с  х  о  д  а
А  р  о  м  а  т  о  м
                Д  ы  ш  а  т  ь,
Л ю б о в а т ь с я
                П р и р о д о й
и Р  а  б  о  т  а  т  ь
                Б  е  ж  а  т  ь.


Рецензии