Долоон hолонгото юртэмсын

Долоон hолонгото юртэмсын
Дошхон hанаа сэдьхэлдэмни
Доржо шулуунай хурсадал
Добтон з;рхыем шатаабал
Долгёор асарhан энэ зам.

Зэмэеэ дабан гараха г;б,
Зэмшэлээ ойлгон абаха г;б,
Зэрэлгээтэ сэнхир дэлхэйн
Зэбсэгэй сагаалса болохо г;б.

Табисуурта х;хэ юртэмсые
Таатайш гэхэ аргаг;йлби,
Тарниидал дахин дабтажа
Табан харюулга номые
Туншаг болгон захихалби.


Рецензии