У ряди годи

У ряди годи,настане добробут.
У душі,вартій чогось звеличеного.
Для неї вартий,-не тільки побут.
А й щастя крихта,добра знівиченого.

Тож гляне в небо,де лине пташка.
Пірне під воду де риба б'ється.
Загонить туги вільного цвяшка...
Вдихне повітря,та й засміється.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии