Табисууршни тиимэ гэл лбэб да

Табисууршни тиимэ гэл;;лбэб да.
Х;нэй наhан зоболон. Дуран зоболон.
Жаргал зоболон. Yхиб;; х;м;;ж;;лэн
Yргэхэ зоболон. Гээхэ зоболон.

Зобо зобоhоор з;рхэеэ ;бд;;лбэб,
Хиитэ ;бшэнэй зоболон х;ртэбэб.
Амиды ябахын табисуураа даган
Наhанайнгаа заяа дабаха юм г;б?

Гунигаа ш;лэг;;р тараан бэшэжэ,
Уйдхараа дуугаар дуулан эмшэлжэ,
Табисуур гээшэеэ д;;ргэхэ юм г;б?
Али н;гэл;; нэмэнэ юм г;б?

Наhаараа дуратай байhандам юм г;,
З;рхэнд;; д;т;;р абаhандам юм г;,
Жаргахын ехэ жаргалтайб -
Дуушан заяа сэдьхэлтэйб.

Табисууршни тиимэ гэл;;лбэб да,
Н;гэл;; ошожо нимгэл;;лбэб да.
Сэдьхэлдээ гуниглан хандажа
Бурхандаа шэртэн м;ргэнэб.


Рецензии