тяжелая наука

Міняється погода у душі
Утекти від болю я спішу
Серце в грудях стукотить
Страшно страшно в страху жить
Тіло труситься ну
Що робить
Пливуть плавом на людей  напасті
А нам потрібне лише щастя
Буду я біду терпіти
З Богом мушу в горі жити...


Рецензии