Ранобудни целувки

Попаднал в капана на нежна любов
 няма смисъл да криеш своите чувства.
Зарадвай света с живота си нов -
раздели лудостта си - да я почувства.

По другому сутрин ще пеят петлите.
Ще стрелкат сребристо пасажите звездни.
Ранобудни целувки са най-лековити.
Най-сладки са - просто билкови и петмезни...

27.06.2011 г.
Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии