Преплетем ли своите длани

Преплетем ли своите длани -
ще започнат разговор чувствен.
Сърдечните очарования
 ще изплетат дантели изкусни.

И никакви ледени бури
 няма да изстудят кръвта ни.
Даже пръстите ни ще се учудят
 колко е силна пак Любовта ни.

26.06.2011 г.
Б. Алекс
Петр Пенчев


Рецензии