Честният съдник

В бялата рокля си облак посред цветята.
Дъхът ми спира,когато ти се любувам.
Маргаритки цъфтят вместо звезди в небесата.
Устните пак приготви - ще те целувам.

Така те обичам.До болка,до вик те обичам.
Ще те замъча с целувки и силни прегръдки.
Ти си светла и чиста,също първи кокичета.
На Любовта,- само Бог ни е честния съдник.

24.06.2011 г.
Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии