Всё прекрасно. Лидия Скрипка

Все чудово! Все добре... зі мною, в мені.
Плин годинника досить цікавий:
У світанки яскраві, у сонячні дні,
У думки з філіжанкою кави.

Воскресила в собі ніжний поклик весни,
Відтепер я співець ріднокраю.
Замальовую кольором вранішні сни
І живу! Вже живу, не згораю.
-------------
Всё прекрасно, чудесно!… со мною, во мне.
Под часы я совсем не скучаю:
И в рассветных лучах, и при ясной луне,
И над чашечкой сладкого чаю.

Воскресила в себе нежный оклик весны
И пою я родимому краю.
Разрисую мелками вчерашние сны
И живу! Всё живу, не сгораю.

(21.03.2019)


Рецензии