Люблю я ночь

Люблю я ніч.
Адже лиш уві сні
приходиш ти до мене.
Хочу пліч о пліч
з тобою довго бути,
але е такий феномен:
вранці сон йде геть,
тому мені і сумно.
А дні усі в турботах,
що зробиш – це інертність.
І знову я бажаю ніч
де будиш ти, де буду я,
і ми цілуємось з тобою.


Рецензии
Цікаві у Вас фантазії.... :) Ніч - час поетів...

Артур Грей Эсквайр   22.03.2019 00:01     Заявить о нарушении