Красивi краэвиди у селi

Красиві краєвиди у селі -
Природа фарби й пензлики тримає.
Простори краєвидів  чималі,
Й з-за обрію там сонце виглядає.

Буяють трави всюди на полях,
Між них ромашки, маки і дзвіночки.
А далі ще й смереки у лісах,
І десь в яру біжать дзвінкі струмочки.

Палітра кольорів, наче  в казках,
Так вміє  лиш природа малювати.
Таку красу побачить можна в снах,
Й не все можна словами описати.

Природа не скупа на кольори,
Вона не жадібна також і на відтінки,
Той плавний перехід від поля до гори,
Й бентежаться від вітру там хмаринки.

А десь в долині видно ще й село,
Його в обійми взяли наші гори,
Від краси тієї йде тільки тепло,
І простяглося небо неозоре.

Красиві краєвиди у селі.
Щасливий той, хто цю красу побачив.
Йдуть з косами там вранці косарі,
І кожен щоб природі тут завдячив.

20.03.2019 р.


Рецензии