Синен белэн минем очен

Синен белэн минем очен.

Динара Мухамаева - Шакирова

Хэркон саен аткан таннар
Синен белэн минем очен.
Тан алдында соелергэ
Безнен очен биргэн кочен.

Хэркон саен янгыр ява,
Жиргэ сенеп жир туена.
Янгыр яуган вакытларда
Кер син минем куеныма.

Хэркон саен кояш чыга
Жир остенэ нурын сибеп.
Тэмле йокыннан уятырмын
Чэчлэреннэн синен убеп.


Рецензии