Укр. Неземна цар1вна

Я стою хвилюююсь біля полустанку.
і в руках тримаю квіти польовві,
я тебе чекаю з самого світанку,
бачу твою постать, посмішку твою.
Я тебе до себе ніжно пригортаю,
відчуваю запах, квітів польових,
відчуваю подих. серце відчуваю,
та шаленний стукіт у грудях своїх.
Чарівна царівна, я тебе кохаю !
Чарівна царівна, я тебе люблю !
Я для твого щастя, віддам все, що маю,
і все, що ти скажеш, для тебе зроблю.
Ти така вродлива, ти така чарівна,
від тебе не можу очі відвести,
ти ніби для мене, неземна царівна
і на перший поклик, готовий прийти.
Потяг залишив нас, вдалині розтанув,
затихли навколо, ранкові вітри,
на узбіччі знову квіти оживали
і сяяло сонце літньої пори.


Рецензии