Питам се - дъждът ли те отнесе

По тротоарите текат реки.
Скоростта им с поглед нервен меря.
Ти от мене где се скри?
Не мога цяла нощ да те намеря.

Питам се - дъждът ли те отнесе?
Или със вятъра се люшкаш весело?
Отгоре чувам нашата сигнална песен...
Над облаците някой безопасно те пренесал.

20.06.2011 г.
Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии