Важно е такъв да ме приемеш

Отдавна аз не съм такъв какъвто бях.
Външно, ясно, вече съм пораснал.
Усмихвам се смирено,- не със смях
 от времето студентско и прекрасно.

Виждам,- кожата ми стана грубовата.
И душата ми изкъпана е в кал.
На приятелството твърдо знам цената.
И предателствата женски съм познал

 Нищо. Мога да живея и така.
Позволявам ти в очите да ме гледаш.
Животът ни не само мен прецака.
Важно е такъв да ме приемаш.

20.06.2011 г.
Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии