Укр. Над1я

Жорстокі роки пролітають,
майдани гучні, прапори,
за ними вже інші крокуюеть
і будуть тяжкими вони.
-Згуртуйтеся люди, міцніше,
не дайте гнобити себе,
за правду боріться стійкіше
вона до свободи веде.
Майбутнє настане не скоро,
та ви, не втрачамйте надію
на краще життя, та вже скоро
прийде до нас нова подія.
Розпряміть і руки і плечі,
та скиньте із себе ярмо,
відкрийте на все свої очі
щоб нам усім краще було.


Рецензии