Репетиция

Признай вината си и ще ти мине.
Ще се разкая и ще се стопя.
Протегни се смело.Докосни ме.
Дресирани са моята и твоята ръка.

Душите всички еротични точки
 знаят по телата. Ръцете нежни
 по-мъдри са от нас.Това е точно.
По - ласкави и по - надеждни...

Обърни лицето си към мен.Не чакай
 думи режещи сърце и гръб.
Разнищване причинно не протакай.
Ще потънем в езеро от скръб.

Във вчерашния ден не се рови.
Не ни е нужен - вече е умрял.
Иди на кухнята и здраво пореви.
Сълзите ни са школа за морал.

Аз вече ти простих...Да спим...
Какво са моите обиди?!- вятър.
За последна репетиция ще го броим
 на абсурдния в живота ни спектакъл.

21.06.2011 г.
Петр Пенчев


Рецензии