Изтече бързо юни

Изтече бързо юни.
Зад него тича юли.
И без да се оглежда,
нарамил сак с надежди,
по плажа горд върви.
От близките гори
 повява хлад и влага.
От скука се протягам.
Не ми е нужно нищо.
Стига ми огнището
 на Слънцето отгоре.
И телефон,-
с тебе да говоря...

21.06.2011 г.
Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии