Чувствам как сърцето ти тупти

Чувствам как сърцето ти тупти
 щом съм на гърдите ти задрямал.
От клетката си иска то да излети.
Няма да го пусна, мила, няма.

Няма да го пусна.Ще го задържа.
Нека да привикне, че ми трябва.
Нека да привикне,-щом до теб лежа,-
скоро ще играем златната си сватба.



Публикувано на 21.06.2011 @ 12:33:42
Петр Пенчев


Рецензии