Болен от любов е сляп

На офиката гроздовете ярки
 с червения си цвят горят.
На клоните й,-стари закачалки,-
се люшкаме в удобния хамак.

На офика червените запалки
 под ярко слънце все горят,горят.
Повтарям пак на моята русалка,
че тежко болен от Любов...е сляп.

20.06.2011 г.
Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии