Укр. Я стою на пороз1

Я стою на порозі, у житті нових змін
і піду по дорозі, до нової держави,
і від щирого серця ,я зроблю свій уклін
для людей, що на це мають право.
Я зроблю свій уклін, всім хто там працював,
Двадцять шостого квітня, незабутнього рпоку,
хто життя там за інших, у праці віддав,
саме цінне в людей та без давності строку.
Всі, хто там працював, не за ради грошей,
похвали, нагород, що дають комусь славу,
для безпки малих, та в утробі дітей
тих, хто любить свою, незалежну державу.


Рецензии