Ну як?

Ну як вам, браття українці?
Вподобали таке життя?
Ми з вами зараз всі у клітці,
Не маємо ми майбуття.

Ми зможемо все повернути,
З колін ми, браття, встанемо!
Жидів зуміємо нагнути,
Щоб в далечінь поглянути.

Там сонце є і є надія,
Що краще буде в нас життя.
Але поки що все це тліє,
Темніє наше майбуття...


Рецензии