Малыш-Топа. Прив т, хрещена, так, вп знав

Привіт, хрещена, так, впізнав
Тебе я, тож не буду гавкать.
Так, так, я тут охороняв
Моїх батьків і нашу хату.

Але побачив я штани!!!
Я гризти їх люблю безмежно!
Тож я іду! Мене лови!
Й ходи тут трохи обережно.

20.03.2019


Рецензии