Малыш-Топа. Я тут б г, штани побачив

Я тут біг, штани побачив,
А мені то наче м'ячик!
З ними гратиму зубами -
Я в футбол зіграю з вами.
Ні? Хіба в футбол не так?
Зрозуміло, не дурак!
Тільки хочеться мені
Гризти щось. Не чую "НІ".

18.03.2019


Рецензии