царство небесне помершiй

Уже ручки шура склала прожила вона немало
Щастя бачила в людей а сама як іудей прожила без всяких благ вона щастю була враг
Ні дітей ні чоловіка
Її господь до себе кликав
Та таки її забрав
Прах землі її придав...


Рецензии