O МИ ч

  ййи_ А
            _бблепИ!___хай__
йИ..-
       "га_ррррО__шикаммм"_,

йи.. ссША_
                шшлы-КО!___мм_

/ннаБО!__
               ..сунНО!___Гуууу /

- саггРЕ__ййю_т МЫ___

                сслямммми ха-РО___ши-мми_

 ШеСЬсьтьГЛА!__с_ ,

    заввУ____щщий_Е__

       вввдаРО__гу____



ф/п


Рецензии