Лекцiя в медичному

Професор-медик студентам лекцію читає
Про сексуальні патології в мужчин.
Й питання задає: - "Скажіть, хто знає
Про головну причину із причин,
Коли мужчина хоче, та не може,
Як назвите хворобу ви його,
Хто все, що я сказав, усвоїв гоже?"
- "Та імпотент він, навсього всього" -
Йому студенти враз відповідають.
- "Ну, а тепер, можливо, деякі з вас знають,
Як називать мужчину, котрий може, а не хоче?"
Мовчать студенти, питання їм не зрозуміле.
І раптом голоском дівчатко, зовнішністю миле:
- "Сволота він, бо голови жінкам лише мороче". 


Рецензии