Села

Чи може так?
Чи може ні?
А все ж таки -
Де ж села ті?
Які були.
Які ще є.
І ті, які
Зникають вже!


Багато було на землі,
Тих сел - великих і малих!
Усе було!
Усе ще є!
Але літа вже не такі.
І все минає на землі!


І села вже стоять пусті!
Вони покинуті, німі!
Зникають люди на селі!
Примари там живуть самі.


Майбутнє наше без села -
Це шлях к початку забуття!


Рецензии