З армiйського гумору

Інспекція по плану в танкових військах,
В одну приїхав генерал суворий.
Нормально все. Стоїть днювальний на часах,
І боєвий повсюду дух, здоровий.

Швець - прапорщик, до генерала раптом йде,
(Всі п"яним бачили його частенько).
Що він командування корпусом  тепер веде,
Доповідає генералу Швець швиденько.

Та генерал тій доповіді здивувавсь,
Сказав, що служить в армії немало,
Але з комкорпусами-прапорщиками не знававсь,
Йому таке не зрозумілим стало.

- "Товариш генерал, тут зрозуміле все,
Ми двигуни, шасі і пушки вже давно загнали,
Лишились корпуси, вони ні те, ні се,
А те що буде перевірка, ми не знали".


Рецензии