Вечорници

ВЧОРНИЦІ.
Приспів:
Вечорниці, вечорниці,
Аж тини тріщали.
Хлопці були не пьяниці,
Дівчат полюбляли.

Літа мої, літа мої,
Орли сизокрилі,
Колись були вечорниці,
На ганок ходили.

Наліпила вареничків
Світлицю прибрала,
Щоб почути в парубків
Господиня гарна.

Добрий вечір сусідоньки
Я вас піджидаю,
Ось свіженькі варенички
Та щей заспіваю.

Приспів:

Як згадаю дівкували
Парубки любили,
Де ж ті Орли де Соколи
Наші чорнобриві.

ОЙ, ОЙ, КУДИ подівалось
Світ перемінився,
Громадянський шлюб коханим
Хлопцям полюбився.
Приспів:


Рецензии