Озеречко

ОЗЕРЕЧКО

Озеречко при долині
Коло нього три калини,
Там, колись пісні лунали,
Три дівчини сумували.
Це моя була калина,
Це моя була калина,
Це моя була калина,
Коли я була дівчина

Білі лілії кохані
Вечорами дарували.
Там, колись пісні лунали,
Три дівчини сумували.
Я під нею закохалась,
Я під нею закохалась,
Я під нею закохалась,
Коли я була дівчина.

Озеречко висихає
Білих лілій вже немає.
Молодиці заспівали
Про коханих, що кохали.
Мій коханий був найкращим,
Мій коханий був найкращим,
Мій коханий був найкращим,
Як я була молодою.
Дві стрічки-повторити.
3 жовтня 2013 року.


Рецензии