Веселки розрадливий вигин

Веселки розрадливий вигин,
Що розганяє пітьму…
Чи чорна розтане крига?
Чи я тебе обійму?
Чи червний шматок породи
До вуст я ще піднесу?
Твою випадкову вроду,
Антропогенну красу
Чи я простовіч відчую?
А вітер твоїх терас?

...Чи щось це серце віщує?
Чи просто тоскно за нас?

12.03.19


Рецензии