З радянського гумору

Приїхали японці на наш передовий завод,
Садок дитячий кращий їм також показали.
Японці стримані були, як східний весь народ,
Лиш посміхалися, але нічого  не сказали.

А журналісти із газети заводської тут як тут,
Приїзжим чи сподобалося щось, пресі треба знати.
- "Так, дітки дузе-дузе холосі у Вас лостуть..."
Японці вміють ввічливо відповідати.

- "А якість як продукції, на погляд Ваш?
Ми ж Вас знайомили із різними цехами..."
- "Так, дітки дузе-дузе холосі лостуть у Вас,
А інсе сквелне все, цо лоблене луками".
 


Рецензии