З еврейського гумору

Під час війни був визваний  Ісак  в Генштаб.
- "Ми пропонуєм небезпечну Вам роботу:
П"ять тисяч даємо листівок, щоб
Ви їх розклеїли за лінією фронту.

Ви зважте, що Ви єврей , до того ж комуніст,
Все може статись з Вами в логові фашиста..."
- "Я радий за доручення і проявлю свій хист,
Все виконаю дуже спритно, чисто".

За тижнів з два прийшов в Генштаб Ісак.
Його питають: - "Як часто піддавались риску?"
- "Листівки удалось розклеїть не "за так",
Валіза ось з грошима, напишіть розписку".


Рецензии