Минуло 5 рок в в йни

Минуло 5 років  війни,
Щодня невинно хлопці гинуть.
Стоять на  захисті  грудьми,
Стогін і плач повсюду линуть.

Минуло 5 років війни,
Кінця і краю  їй  немає.
Це гірше темної пітьми,
Та кращий цвіт наш помирає.

Минуло 5 років війни,
Де МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ?
Всюди паршиві  брехуни
Зірки збирають на погони.

Минуло 5 років  війни.
Вже всі втомилися  від неї.
Та влада гірше сатани.
Для влади все це –епопеї.

Минуло 5 років війни.
З страхом  і  болем ми живемо.
Молитви , Боже ,  Ти прийми…
Коли ж ми  спокій вже знайдемо ?

Минуло 5 років війни.
Вже більше плакать сил немає.
Нема дорожчої ціни...
А люд наш досі  полягає.

Минуло  5 років війни.
Та  скільки може це  тривати?
Додому , Боже , всіх верни-
Живих чекає вдома мати.

17.03.2019 р.


Рецензии