Язын коттем

Язын коттем.

Динара Мухамаева - Шакирова

Кон аяз, килэ яз,
Барлык карны эретеп.
Кайтырсын дип ометлэнэм-
Зарыгып беттем котеп.

Карлар эри, ага сулар ,
Агалар безнен эзлэр.
Сезнен якларга карап
Талды ла минем кузлэр.

Сулар акты, жирлэр кипте,
Кайтмадын- купме коттем.
Авыр булды котулэре ...
Котмэскэ карар иттем.


Рецензии