W trosce o ciebie

W trosce o Ciebie pytam serce
Co dzisiaj czujesz, gdzie jestes?
Czy przyszla godzina na cos wiecej?
Czy jest to gra? Czy sen o przeszlosc?

Maluje, rysuje co kocham, co lubie
Lecz jestem zawsze przy Tobie.
Ty zyjesz we mnie, tak ja to czuje.
Twoj stan radosny, Twoj smutek w sobie.

Po cichu pytam, jak to sie dzieje
Ze oczy nie widza, lecz cialo czuje.
Czasami wie wiecej ode mnie .
Czy milosc istnieje? Czy jest to chwila,
Co laczy to, czego nie rozumiem w przestrzeni.

TAT 14.08.2016


Рецензии