Сопилка

СОПІЛКА.

Десь далеко за річкою,
Сопілочка грає,
Та й своею сумной пісней,
Горе виливає.
Така ввечері тут тиша,
Випливають зорі,
Чим не знаю допоможе,
Моя доля горю.

Ось піду через місточок,
Подивлюсь хто грає.
Якщо журба за кохання,
В мене теж немає.
Та й присяду я на травкі,
Сопілочку слухать,
Хай летять мої журавки,
Та й мене не мучать.

А заграйте мені пісню,
Якусь веселеньку.
Як кохали вас дівчата,
Такі молоденькі.
І відразу про кохання,
Сопілочка грає.
Моє серце споминало,
А душа співає.

22 квітня 2014 року


Рецензии