В садку

В САДКУ.

Коли цвіте в садку Весной маліна,
Збирати вміють бджоли сладкий мед.
То ж не ходи до них в цю мить дівчина,
Не потревож пожалять там тєбє.
Ось подивись яка бджола охоча,
Все нову й нову квітку відкрива.
Гуде малінник наче рій до ночі,
З квіток духмяний солод пьє бджола.

Приспів:
Бо в їх своя любов
До квіток весняних,
Коли цвіте весна
Гуде в садочку рій.
Я теж люблю весну
Коханого я жду,
Свіданок будє наш
В садку.

Надвечір грає гармонист частівки,
Це мій коханий вулицею йде.
Зустріну я йього коло маліни,
Бо тут я щастя бачила свое.
Коханий обніма як бджілка квітку,
Зніма духмяний солод на губах.
Я склала про любов йьому частівку,
Співатиму при Місяці й зірках.

Бо в нас своя любов
До квіток весняних,
Коли в садку весна
В нас про кохання річ.
Та й місяць в вишині
Дарує посмішку,
Свіданок буде наш
В садку.
7 лютого 2014 року.


Рецензии