Ой я чорноброва

ОЙ, Я ЧОРНОБРОВА

На коромислі я воду,
З криниці носила.
Полетіли селом плітки,
Яка я вродлива.
Ну не всіх же тій Оксані,
Парубків манити.
Щось щимить моє серденько,
Хоче теж любити.

Приспів:
ОЙ, Я ЧОРНОБРОВА
ТА ЩЕЙ МОЛОДА.
Я ДІВЧИНА НЕ СПЕСИВА,
ТІЛЬКИ ПАРУБКА НЕМА.

Що ви хлопці наробили,
За Оксаной бігли.
Чому з нами так не мило,
Танцювать хотіли.
Та й дійшли до хлопців плітки,
Що воду носила.
На коромислі дівчина,
Чорноброва мила.
Приспів:

На колоді коло двору
Оксанка сиділа,
Парубки пішли на танці,
Та й не запросили.
Ой яке, то було свято,
З парубками взято.
Танцювали молоденькі,
За селом дівчата.
Приспів:


Рецензии